Loading...
Over ons 2018-05-01T11:53:44+00:00

law_6-compressor

STERK IN PALLET WERK

Interpallet is een bedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn sinds 2013. Mede door de centrale ligging en jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten in heel Nederland optimaal voorzien van nieuwe en gebruikte pallets tegen zeer scherpe prijzen.

Onze klanten weten wat wij belangrijk vinden. Afspraak is afspraak. Interpallet is een vertrouwd bedrijf die haar afspraken nakomt en flexibel met haar klanten omgaat. Eigen transport, snelle levering en afvoer van pallets door heel Nederland.

AFVOER VAN OUDE PALLETS

Interpallet is ook gespecialiseerd in het regelmatig afvoeren (indien gewenst elke dag) van uw oude pallets.

U bespaart hierdoor hoge kosten door afvoer voor een afvalcontainer en een kans op een eventuele bedrijfsbrand is hierdoor klein.

Wij nemen uw pallets tegen zeer gunstige voorwaarden terug, zodat deze pallets weer hergebruikt kunnen worden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hierdoor een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvisie.

Direct laten afvoeren   

MAATWERK PALLETS

U heeft producten die vragen om maatwerk pallets? Interpallet kan snel en flexibel maatwerk pallets op korte termijn leveren. Pallets met afwijkende maten en/of een speciale afwerking worden snel en vakkundig geproduceerd. Wij geven u geheel vrijblijvend advies en doen u een voorstel voor pallets op maat. Wij denken met onze klanten mee over de beste afmetingen en uitvoeringen of het nou gaat om kleine of grote oplagen.

Vrijblijvend advies aanvragen